Gebze Kurye

Gebze Kurye

Gebze Kurye Kocaeli ile İstanbul arasında bulunan ve İstanbul’a yakınlığı ile bilinen bir ilçedir. Kocaeli’ nin ilçesi olmasına rağmen sanayi ve ticaret şehri olmasından kaynaklı olarak trafik yoğunluğu yaşanmaktadır. Bu nedenle de hem trafik yoğunluğunu en aza indirgemek hem de hızlı iletilmesi gereken evrakların teslimatı için çeşitli yollara başvurulmaktadır. Firmamız siz değerli müşterilerimize özel olarak Motorlu Kurye hizmetini sunmaktadır. Acil gönderileriniz için Gebze Express Kurye Hizmetimiz de bulunmaktadır.

Gebze Kurye

Gebze Moto Kurye, ilçede yapılacak olan motosikletli kurye hizmetini tanımlamaktadır. Kocaeli’nin yakın ilçelerine ve İstanbul’un ilçelerine kurye hizmeti sağlayan firmamız aynı zamanda Çevre iller de de moto kurye hizmeti yapmaktadır. Esnek çalışma koşulları sayesinde özel gönderilerinizi güvenle ulaştırabileceğiniz bir alan yaratılmaya çalışılmıştır. Bu sayede İstanbulun tüm semtleri başta olmak üzere ilçe içi ve ilçeler arası motosiklet avantajından yararlanarak trafik ihtimaline karşı daha güvenilir bir hizmet sağlamaya çalışılmaktadır. Siz değerli müşterilerimize özel olarak sunmuş olduğumuz moto kurye işlemi için her zaman güvenilir bir hizmet sağlanmaya çalışılmaktadır. Kişiye ya da firmaya ulaştırılması gereken kargolar bizzat deneyimli kuryelerimiz tarafından teslim edilmektedir.

Tüm İstanbul’a Yapacağınız Gönderiler Dakikalar İçinde Sizlerden Alınır…

Gebze Gebze Kurye Hizmetleri, firmamızın sağlamış olduğu hız ve güven politikası gereğince uygun çalışma koşullarında gerçekleşmektedir. Alanında uzmanlaşmış ve İstanbul’un bütün semtlerine hakim olan kuryelerimiz ile profesyonel bir kurye deneyimi yaşamaya hazır mısınız ? Bu sayede siz değerli müşterilerimize özel olarak hem İstanbul ilçesine hem de Kocaeli İstanbul arasında bir köprü görevi görerek kurye dağıtımlarında firmamızdan yararlanabilirsiniz. Kocaeli ile İstanbul’ u birbirine bağlayan ve mesafeleri yakınlaştıran kurye hizmetimizi sizler de denemelisiniz. Yapacağınız tüm gönderiler de Asrın Kurye farkını ilk telefon ettiğinizden itibaren anlayacaksınız. Gönderinizin sizden alındıktan sonra nerede olduğunu çağrı merkezimizden dakika dakika bilgisini alabilirsiniz. 

Dilediğiniz zaman ulaşılabilirlik ile 7/24 hizmet olarak kurye sektörüne farklı bir bakış açısı getirmekteyiz. Bu sayede değerli eşyalarınız ay da acil ulaştırılması gereken gönderileriniz için ekstra özen gösterilerek iletilmektedir. İstanbul Kurye hizmetleri adresten alınıp gene aynı şekilde adrese teslimat yapılmaktadır. Bu durum da kurye sektörünü özel bir duruma getirmektedir. En makul fiyatlar ve en uygun ödeme koşulları ile firmamızdan Gebze ilçesine özel olarak kurye hizmeti alabilmeniz mümkündür. Bunun için iletişim bilgilerimizden yararlanabilir ve en kısa sürede gönderileriniz için bizlere ulaşabilirsiniz.

Gebze Courier Services

Gebze Courier Gebze Courier is a district located between Kocaeli and Istanbul and known for its proximity to Istanbul. Although Kocaeli is a district, there is a traffic density due to the fact that it is an industrial and commercial city. For this reason, various methods are used both to minimize the traffic density and to deliver the documents that need to be transmitted quickly. Our company offers Motor Courier service to our valued customers. We also have Gebze Express Courier Service for your urgent shipments.

Asrın Kurye  ile çalışan tüm İstanbul da hizmet sürelerimiz şu şekildedir.

Normal Kurye Gönderileri    : 120-180 dk arasında teslim edilir.
Ekspres Kurye Gönderileri    : 60-120 dk arasında teslim edilir.
Vip Kurye Gönderileri            : 30-60 dk arasında teslim edilir.

KURYE SİPARİŞLERİNİZ İÇİN 0212 673 00 39 – 0554 153 08 63

Müsteri Hizmetleri22

 

Tags:

No responses yet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Latest Comments

Phone icon
Müşteri Hizmetleri
Asrın Kurye
WhatsApp icon
WhatsApp İletişim