Beylerbeyi Kurye İhtiyacınıza 7/24 Acil Çözüm

Beylerbeyi Kurye İle Gönderiniz Güvende

Beylerbeyi Kurye

Beylerbeyi Kurye ihtiyacınıza acil çözüm.  İstanbul’ un Beylerbeyi semtinde Beylerbeyi Kurye hizmeti firmamız tarafından verilmektedir. Verilen bu hizmet kapsamında kişilerin acil gitmesi gereken kurye evrakları ilgili kişilere ya da kurumlara iletilmektedir. Zamandan tasarruf sağlayarak gerçekleştireceğiniz ve olabildiğince hızlı teslimat sağlayacağımız çalışmamızı sizler için de yapabiliriz. Kargo, lojistik firma, restoran ve aynı zamanda kişisel gönderilerin, dağıtımı firmamız tarafından sağlanmaktadır.

Beylerbeyi Moto Kurye Hizmeti Nedir ?

Moto kurye taşımacılığı yapan firmamız Beylerbeyi moto kurye hizmeti sağlayıcılığını bu ilçede bulunan müşterilerine sunmaktadır. Moto kurye işleri günümüzde oldukça popülerlik kazanmıştır. Son on yıllık bir değişim ve gelişim alanı mevcuttur. İlgili konuyla alakalı olarak firmamız da moto kurye hizmetleri sunuculuğunu sağlamaktadır. Bu sayede hızlı ve acil olarak gönderilmesi gereken evrak teslimatını İstanbul’ un trafik şartlarında yapmak kolaylaşmıştır. Yoğun bir iş temposu yükü ile çalışma sağlayan firmamızın çalışma koşulları konusunda oldukça hassas bir yaklaşım sergilediğini söylemek gerekir. Acil işlerinizde ister firma olarak ister kişisel veriler olarak taşımacılık hizmeti sağlanmaktadır. Belge ve evrak taşımacılığının en güvenlik önlemleri alınmış hali ile moto kurye sektörü İstanbul’ da hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

Beylerbeyi Kurye

Seçeceğiniz hizmet çeşitimize göre gönderiniz dakikalar içinde gideceği adrese teslim edilir...
Yapacağınız gönderinin ücreti seçeceğiniz teslimat seçeneğine bağlıdır, Müşteri hizmetlerimizden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
İstanbul trafiğinden kurtulursunuz ve gönderinizin güvenle teslim olması sağlanır...

Beylerbeyi Kurye Hizmetleri Faydaları..!

Beylerbeyi Moto Kurye

Günümüzde hız kazanmak her alanda işe yarar duruma gelmiştir. Bu nedenle de ürünler, evrak ve belge gibi birçok hızlı ulaştırılması gereken durumlar sonucunda alternatif seçeneklere ihtiyaç olmaktadır. Beylerbeyi kurye hizmetleri de bu kapsamda sunulmuş olan hizmetlerden oluşmaktadır. Kargo hizmetleri ile kıyaslandığı zaman kurye hizmetleri daha hızlı ve daha çözümcül olmaktadır. Adresten adrese teslimat ile de ayrıca avantaj kazanmaktadır.

Bu sayede küçük eşyalarınız, kişisel veya şirkete ait belgeleriniz İstanbul genelinde hız kazanarak ilerlemeye devam etmektedir. Her zaman kaliteli ve bir numara olan Kurye hizmetlerini sağlayan kuryeler adresten telim olarak çalışmalarını sürdürür. Randevu alınarak hizmete başlar gidip belirtilen gün ve saatte adresten iletilmesi gereken belgeyi alırlar. Ardından mesafeye göre belirli bir servis ücreti karşılığında hızlı, güvenli şekilde adrese teslimat yapar. Adreste kişinin bulunamaması ya da herhangi bir soru yaşanması durumunda da öncelikli olarak gönderici ve alıcı ile irtibata geçerek mümkün olan en kısa sürede teslimat işini gerçekleştirmeye çalışır. Bu sayede hem iş konusunda hem de insan ilişkileri konusunda özen gösterilmesi gereken önemli bir iş tanımını da yerine getirmiş olur.

Beylerbeyi Normal Kurye Gönderilerinizi Siz kaydı verdikten itibaren 3 – 3,5 saat içinde teslim ediyoruz…
Beylerbeyi Express Kurye Express Kurye Hizmetimiz ortalama 1,5 – 2 Saat İçinde gideceği adrese teslim edilir…
Beylerbeyi V.İ.P Kurye V.İ.P Kurye Hizmetimiz sadece sizlere hizmet eder ve hiçbir yere uğramadan teslim edilir…
Beylerbeyi Gece Kurye Akşam 18:00’dan Sonra gönderileriniz gideceği adrese direk teslim edilir…

Beylerbeyi Arabalı Kurye İle Kazancınız Nedir ?

Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen motorsikletli kurye olsa da  bazı durumlarda paketlerin tercih edilen motorsikletle teslimatı yapılamıyabiliyor. Teslimatı yapılacak gönderinin ağırlığı, hacmi, boyutu gibi özellikleri paketin arabalı kuryeler seçeneği ile sevkiyatını gerektirir. Bu ihtiyaca yönelik araç çeşitliliğimiz arasında arabalı kuryeler de bulunmaktadır.

Beylerbeyi Kurye İle Gönderileriniz Güvende

Teslimatı yapılacak olan paketinizin boyutu her ne olursa olsun şirketimizdeki araçlar ile teslimatın güvenli bir şekilde yapılması sağlanır. Evrak teslimatlarında en önemli kural teslimatın güvenli şekilde teslim edilmesidir. Bu bağlamda bazı zamanlarda hava şartları motorsiklet ile  yapılması mümkün olmayabilir. Her ne durumda trafik sıkışıklığı bir problem çeşidi olsa da önemli olan teslimatın güvenli şekilde yapılmasıdır.

Beylerbeyi Kurye Avantajları

  1. Express Gönderileriniz 90 Dakika içinde teslim edilir.
  2. Tahsilatlı Kurye hizmetimiz ile online siparişlerinizin ödemesi alınır.
  3. Şehirlerarası Kurye hizmetimiz ile tüm çevre illere gün içi gönderi sağlayabilirsiniz.
  4. Temassız Kurye Hizmetimiz ile pandemi dönemin de siz ve sevdikleriniz güvenli olur.
  5. Uygun fiyat avantajından faydalanırsınız.
  6. Asrın Kurye söz verdiği zaman da gönderinizi teslim eder.

Neden Beylerbeyi Kurye Seçmelisiniz ?

Beylerbeyi kurye, alanında uzun yıllardır hizmet veren, sektörün öncü firmaları arasındadır. Bu bağlamda şirketimizin tecrübesi, siz değerli müşterilerimizin kurye ihtiyaçlarını sorunsuz ve kaliteli bir şekilde yapabilecek kapasitededir.

Beylerbeyi Kurye İletişim Çeşitleri Nelerdir ?

Kurye ihtiyaçlarınız için internet sitemiz üzerinden müşteri hizmetlermiz ile iletişim kurarak bizlere ulaşabilirsiniz. Kaydınızın alınması ile en yakın kurye elemanına gönderiniz atılır ve teslimatınızın yapılması için gerekli çalışma yapılır. Her geçen gün kendine daha fazla deneyim katan firmamız Beylerbeyi Motorlu Kurye, her zaman siz değerli müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmaya devam edecektir. Firmamız sizlere bir telefon kadar yakındır. Bizlere 7/24 iletişim kanallarımızdan ulaşabilir ve gönderi hizmeti alabilirsiniz.

Beylerbeyi Motorlu Kurye

Asrın Kurye ile çalışmak tüm İstanbul ve Beylerbeyi de büyük bir kolaylık ve çözümdür.

İstanbul genelinde vermiş olduğumuz Motorlu Kurye hizmet sürelerimiz şu şekildedir.

Normal Kurye Gönderileri : 120-180 dk arasında teslim edilir.
Ekspres Kurye Gönderileri : 60-120 dk arasında teslim edilir.
Vip Kurye Gönderileri : 30-60 dk arasında teslim edilir.

 

Şehirlerarası Gönderilerinize Türk havayolları ile çözüm sağlıyoruz
Turkish Airlines logo 2019 compact.svg

 

Beylerbeyi Kurye Bir ASRIN KURYE Hizmetidir.

Hizmetlerimiz ve referanslarımız hakkında detaylı bilgilere web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Veri Güvenliği Polikamız Hakkında Detaylı Bilgiye Buradan Ulaşabilir yada Buradan İndir ‘e Bilirsiniz

Asrın Kurye Bir  MOTOSİKLETLİ KURYELER DERNEĞİ Üyesidir.

☎️ 0212 673 00 39 | ☎️ 0543 346 63 73 | ASRİN KURYE

Tags:

No responses yet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Latest Comments

Phone icon
Müşteri Hizmetleri
Asrın Kurye
WhatsApp icon
WhatsApp İletişim