Otoport Kurye Hizmetleri

OTOPORT KURYE

ESENYURT MOTO KURYE

Otoport Kurye hizmetimiz esenyurt ve beylikdüzü semtlerinde sürekli olarak bulunan motorlu kuryelerimiz ile 7 gün 24 saat sizlere hizmet etmektedir.

ASRIN KURYE Otoport Motorlu Kurye hizmeti Ulaştırılması gereken gönderilerinizi esenyurt dan alıp en hızlı şekilde ulaşması gereken noktaya kadar hızlı bir şekilde belirtilen kişiye teslimat sağlamaktadır. Otoport esenyurt moto kurye ile evrak, belge ve dosya gibi teslimatlarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. Esenyurt moto kurye teslimatlarınız gecikmez tam vaktinde teslim edilir. Express Kurye hizmetimiz sayesinde gönderileriniz oldukça hızlı ve kısa sürede yerine ulaştırılır. Yoğun İstanbul trafiği ve kötü hava şartları gönderilerinizin süresini uzatmaz teslimatına engel olmaz. Moto kurye arkadaşlarımız tarafından en güvenli şekilde ulaşması gereken adrese teslim edilir.

Otoport Kurye Acil

Gün İçerisinde Gönderilmesi Gereken Teslimatlarınız (Evrak,Paket,Koli,Zarf,Hediye Paketi,) Belirtmiş Olduğunuz Adrese Acil Gitmesi Gerektiği Ancak Zaman Çok Kısa Trafik Oldukça Yoğun bazen Trafiğin Kimi Zaman Kilit hatta araçların İlerlemediğini görülmekteyiz. Bu gibi durumlarda bizimle İletişime geçerek Esenyurt Moto Kurye Hizmeti alarak belirtiğiniz adrese en yakın Motorize Kurye yönlendirip gönderinizin teslimatını sağlamak İçin alternatif yolları kulanarak veya Trafiğin yoğun noktalarında İse güvenli bir şekilde gönderinizi beklemekte olan alıcısana araçların arasında sıyrılarak gönderi adresine hızlı güvenli bir şekilde ulaşıp gönderiyi alıcısına teslimatını sağlar. Böylelikle İstanbulun yoğun trafiğinde saatlerce zaman kaybınızı önleyip, yapmak istediğiniz işlevinizi hızlandırıp daima zaman kazandırır. Sizde Motorlu Kurye Hizmeti Alarak dakik gönderilerinizi Sağlıklı Zamanında Teslimat İşlevlerinizi Kolaylıkla Sağlayabilirsiniz.

Esenyurt Kurye hizmetleri ve avantajları artık tüm firmalar tarafından fark edilmiş ve önemli bir çözüm seçeneği olarak yoğun olarak kullanılmaktadır. Bu sayede zamandan tasarruf edilmekle beraber işlemlerin hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmakta, finansman olarak daha hızlı dönüş elde edilmektedir. Ofis dışında yapılması gereken bu işler için işe yeni bir personel alımı beraberinde getirdiği sosyal sorumluluklar bertaraf edilmiş olacaktır. Aynı zamanda işe alınan personelin yedeğinin olmayışı izin dönemlerinde sıkıntılar oluşturabilmekte ve işlerin yavaşlamasına sebep olabilmektedir. Tüm bu problemler göz önüne alındığı zaman Asrın Kurye gibi tüm İstanbul ve Esenyurt geneline yayılmış geniş müşteri ağına sahip bir kurye firmasından her an hizmet alabilmek büyük kolaylık ve çözüm sağlamaktadır.

Asrın Kurye  ile çalışan tüm İstanbul da hizmet sürelerimiz şu şekildedir.

Normal Kurye Gönderileri    : 120-180 dk arasında teslim edilir.
Ekspres Kurye Gönderileri    : 60-120 dk arasında teslim edilir.
Vip Kurye Gönderileri             : 30-60 dk arasında teslim edilir.

KURYE SİPARİŞLERİNİZ İÇİN 0212 673 00 39 – 0554 153 08 63 – 0543 346 63 73

NOT: ASRIN KURYE Motorlu Kuryeler Derneği Üyesidir.

 

OTOPORT KURYE

Tags:

No responses yet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Latest Comments

Phone icon
Müşteri Hizmetleri
Asrın Kurye
WhatsApp icon
WhatsApp İletişim