Avcılar Kurye

Avcılar Kurye

Gönderilerinizin şekilde gideceği yere ulaştırılmasını istediğinizde Avcılar Kurye imdadınıza yetişiyor. Firma olarak gönderilerinizin güvenli ve kısa sürede gideceği yere ulaştırılması için her türlü gayreti sarf ediyoruz. Bu anlamda firmamız birçok seçeneği müşterilerine sunuyor. Firmamız zarf türündeki en küçük gönderilerden büyük hacimli gönderilere kadar her türlü malzemenin nakliyesini sağlamaktadır.

Hepimizin malumu olduğu üzere İstanbul, Türkiye’nin en kalabalık şehridir. Söz konusu şehir, nüfus yoğunluğundan kaynaklı olarak ciddi bir trafik sorunu ile de karşı karşıyadır. Bu şehirde trafik problemine takılmada gönderilerin gideceği yere ulaştırılması çok zor ve zahmetli bir iştir. Bizimle irtibata geçerek ürünleriniz hızlı ve sorunsuz şekilde gideceği yere en hızlı ulaşım vasıtası ile gönderilir.

Avcılar Kurye Hizmetleri

Kurye, bir zarf, paket ya da koliyi gideceği yere ulaştıran kişi demektir. Bu kapsamda yürütülen faaliyetlerin tamamına da kurye hizmetleri ismi verilir. Uzun yıllardır sektörün içerisinde faaliyet gösteren firmamız sektörel gelişmeleri de yakından takip etmektedir. Bu kapsamda teknolojik gelişmeleri de izliyoruz. Sürekli kendini geliştirme gayreti içerisinde faaliyetlerine devam eden firmamız % 100 müşteri memnuniyeti prensibi ile hareket etmektedir.

Firmamıza teslim için verilen gönderilerin tamamının bizlere emanet edilen ürünler olduğunun bilincindeyiz. Bu alanda güvenli taşımacılık hizmeti icra etmeye çalışırken aynı zamanda gizliliğe de önem veriyoruz. Taşıma yaptığımız ürünlerin mahremiyetine önem veriyoruz.

Avcılar Motorlu Kurye

AVCILAR Moto kuryeler kendisine emanet edilen gönderileri güvenli şekilde motorlu vasıtalarla gideceği adrese ulaştırmakla görevli kişilerdir. Motorlu Kurye hizmetleri için tercih edilen en cazip ulaşım vasıtası motosiklettir. Özellikle İstanbul gibi trafik yoğunluğunun fazla olduğu şehirlerde motosiklet, çok cazip bir kurye dağıtım vasıtası olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kimi zamanlarda motosiklet ile gönderi dağıtımı mümkün olmamaktadır. Söz konusu durum, havanın yağışlı olduğu ya da paketin ağırlık ve hacminin büyük olması gibi durumlarda söz konusu olur. Bu gibi durumlarda arabalı kurye kullanmak çok daha mantıklı bir tercihtir.

Firmamız bünyesinde yürütülen tüm kurye hizmetleri yasal prosedüre göre icra edilmektedir. Web sitemiz üzerinden kurye hizmet türlerini inceleyerek kendiniz ya da firmanız için en uygun paketi tercih edebilirsiniz. Gönderilerin ortalama teslim süresi aşağıda belirtilmiştir.

  • Normal kurye gönderileri 120-180 dakika arasında teslim edilir.

  • Ekspres kurye gönderileri 60-120 dakika arasında teslim edilmektedir.

  • VIP kurye gönderilerinin teslim zamanı 30-60 dakika arasındadır.

Yukarıda belirtilen gönderi teslim aralıkları İstanbul içi gönderi teslimleri için geçerlidir. Trafik ya da kaza gibi olumsuz durumlarda teslimatlar gecikebilir. Buna rağmen firmamız teslimatın zamanında yapılması için her türlü gayreti sarf etmektedir. Acil şekilde teslimatını istediğiniz gönderiler için ekspress kurye veya VIP kurye seçeneklerini tercih edebilirsiniz.

Neden Avcılar Kuryeyi Tercih Etmeliyim?

AVCILAR min Günümüz şartlarında zamanın ne kadar önemli bir kavram olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Bu nedenle insanlar her türlü faaliyetini bir an önce yerine getirmek ister. Bu kapsamda insanların vakit kaybetmek istemedikleri alanlardan biri de gönderilerin istenen adrese teslim edilmesi sürecidir.

Gönderiler kargo veya posta yolu ile de gideceği adrese gönderilebilir. Fakat söz konusu gönderilerin teslim süreci doğal olarak uzar. Kargo yerine kurye hizmetlerinin teslim edilmesinin en büyük nedeni de bu zaman kaybının önüne geçilmesidir.

Kurye ihtiyaçlarınız için firmamızı tercih ettiğinizde gönderileriniz mümkün olan en kısa sürede gideceği yere ulaştırılır. Şehir içi gönderilerde olduğu gibi şehirlerarası gönderilerde de güvenli taşımacılığın tadını çıkarabilirsiniz.

Avcılar Kurye İle Güvenli Taşımacılık

Kurye ihtiyacı duyduğunuzda günün her saatinde Avcılar kuryeye ulaşabilirsiniz. Talebinizi müşteri temsilcimize iletmeniz ile birlikte kurye çağırma talebinize derhal karşılık verilecektir. Size en yakın noktada bulunan kurye personelimiz adresinize sevk edilerek gönderiniz adresinizden aldırılır.

Adresinizden imza karşılığında teslim alınan gönderiler kuryemizin hızlı ve güvenli gönderimi sayesinde kısa sürede gideceği adrese ulaştırılır. Firmamızın hızlı kurye avantajından istifade ile süratle teslimatın yapıldığını görebilirsiniz.

Her türlü kurye hizmetleri ile ilgili web sitemizde bulunan telefon numaralarını kullanarak bize ulaşabilir, bilgi alabilirsiniz. %100 müşteri memnuniyeti hedefi ile yapmaya gayret ettiğimiz faaliyetlerden memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz. Güvenli, kaliteli ve hızlı bir kurye hizmeti için sizleri Avcılar kurye‘ye bekliyoruz.

Avcılar Kurye Bir ASRIN KURYE Hizmetidir.

Hizmetlerimiz ve referanslarımız hakkında detaylı bilgilere web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Asrın Kurye Bir  MOTOSİKLETLİ KURYELER DERNEĞİ Üyesidir

☎️ 0212 673 00 39 | ☎️ 0543 346 63 73 | ASRIN KURYE

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Phone icon
Müşteri Hizmetleri
Asrın Kurye
WhatsApp icon
WhatsApp İletişim